Ο.Μ.Ο.Ν - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΟΝΑΤΟΣ

Ο.Μ.Ο.Ν - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΟΝΑΤΟΣ

 

Στις 5,6 & 7 Μαΐου 2017 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης, από την πρόσφατη ίδρυση της ΟΜΟΝ, επιστημονικής προσπάθειας την οποία οργανώσαμε, τα μέλη της Ομάδας Μελέτης Ορθοπεδικής & Νευροχειρουργικής της ΕΛΕΚΖΣ, στο Ινστιτούτο Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ).

Στις 6 & 7 Μαΐου 2017, στη «Διαδραστική Διημερίδα Γόνατος», παρουσιάσαμε ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα ομιλιών και διαδραστικών στρογγυλών τραπεζών που εξάντλησαν τόσο τις βασικές γνώσεις, όσο και τη νέα εξελιγμένη γνώση που απασχολεί την Παγκόσμια Κτηνιατρική Ορθοπεδική κοινότητα, σε σχέση με την άρθρωση του γόνατος. Η θεματολογία υποστηρίχθηκε από 19 Έλληνες κτηνιάτρους, ενεργά μέλη της ΟΜΟΝ. Το τονίζω ιδιαίτερα αυτό, γιατί η ευρεία συμμετοχή στη γνώση και στην εμπειρία είναι αρχικό μέλημα της ομάδας μας. Οι ξένοι ομιλητές που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, η Dr. Lisa Piras, ορθοπεδικός από το πανεπιστήμιο του Τορίνο κι η Dr. Ulrike Auer, αναισθησιολόγος από το πανεπιστήμιο της Βιέννης, μοιράστηκαν μαζί μας τις επιστημονικές γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Την προηγούμενη της Διημερίδας - Παρασκευή 5/5/2017- πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στα χειρουργεία του ΙΙΒΕΑΑ, το πρακτικό μέρος του τριημέρου με θέμα «Βασικές αρχές οστεοσύνθεσης με χρήση μεταλλικής πλάκας» και τη συμμετοχή 32 εκπαιδευομένων, 8 εκπαιδευτών και 10 ομιλητών.

Η επιλογή του χώρου, η οποία έγινε με αποκλειστικό κριτήριο την υποστήριξη μιας άρτιας εκδήλωσης, αποδείχθηκε θαυμάσια. Το Ινστιτούτο μας παρείχε ένα από τα καλύτερα και πιο άνετα αμφιθέατρα που υπάρχουν, με άριστη οπτικοακουστική υποδομή και με προσωπικό που ανταποκρίθηκε άψογα στις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου δύσκολου εγχειρήματος.

Ακόμα και η όμορφη χαλαρή βραδιά μας το σαββατόβραδο, στο Gala που διοργανώθηκε στον υπέροχο προαύλιο χώρο του ΙΙΒΕΑΑ, ήταν υπέροχη.

Ευχαριστούμε όλους όσους συνεισέφεραν σε αυτή την επιτυχία, ιδιαίτερα τους χορηγούς που στήριξαν την πρώτη μας προσπάθεια, τους εθελοντές φοιτητές που βοήθησαν και κυρίως τους 100 συναδέλφους που συμμετείχαν ενεργά έτσι ώστε να γίνει ζωντανή κι ενδιαφέρουσα αυτή η Διημερίδα.

Ανεβάζοντας λοιπόν τον πήχη ακόμα υψηλότερα και προσδοκώντας σε μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή, ανανεώνουμε το επόμενο ραντεβού μας για ακόμη περισσότερη ορθοπεδική & νευροχειρουργική γνώση !!!

Σωτήρης Χ. Μπάγιας

 

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο.Μ.Ο.Ν.

Πρόεδρος
Τσιπιανίτης Ερρίκος
Γραμματέας
Καραμήτσος Νικόλαος
Μέλος
Κυριαζής Ανδρέας

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

Πρόεδρος
Μπάγιας Σωτήρης
Μέλη
Γιαννακάς Νικόλαος
Καραμήτσος Νικόλαος
Κυριαζής Ανδρέας
Λιονάκης Αντώνης
Τσιπιανίτης Ερρίκος

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

Πρόεδρος
Δανούρδης Αναστάσιος
Μέλη
Καραμήτσος Νικόλαος
Κυριαζής Ανδρέας
Τσιπιανίτης Ερρίκος

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ (DRY LAB)

Πρόεδρος
Κατσιμπούλας Μιχάλης
Μέλη
Καραμήτσος Νικόλαος
Κυριαζής Ανδρέας
Τσιπιανίτης Ερρίκος

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

 

 

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΟΝΑΤΟΣ

 Ο.Μ.Ο.Ν - ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΓΟΝΑΤΟΣΜπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf
το ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
της ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΟΝΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34