10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΚΖΣ - 10 ΧΡΟΝΙΑ FORUM

Αθήνα, Wyndham Grand Athens, 2-3 Μαρτίου 2019

 

10forum catΑγαπητοί συνάδελφοι,

Πέρασαν 10 χρόνια... Μια διαπίστωση που γεννά σχεδόν αντιφατικά συναισθήματα. Να κρατάς πάντα την επιτυχία γερά για να μπορείς να διαχειρίζεσαι την κριτική στο λάθος!

Δέκα χρόνια λοιπόν, γεμάτα με καινούργιες ιδέες και αυτόνομη σκέψη στη συγκρότηση και τη διατήρηση ενός επιμορφωτικού ρεύματος που υποσχέθηκε και υπόσχεται πολλά. Αέναη κίνηση, η πηγή της γνώσης.

Οι τελευταίες δεκαετίες έφεραν πολλές αλλαγές στη διαχείριση της Κτηνιατρικής Επιστήμης στην Ελλάδα, από τις Πανεπιστημιακές Σχολές μέχρι και τη μικρότερη κτηνιατρική επαγγελματική μονάδα. Η ίδρυση της ΕΛΕΚΖΣ και η πορεία της την τελευταία δεκαετία συνέβαλαν σημαντικά σε αυτήν την προοπτική. Ξεκίνησε με το 1ο FORUM το 2009 και κάθε ετήσιο FORUM παραμένει το βασικό κτηνιατρικό επιστημονικό γεγονός για τα ζώα συντροφιάς. Καινοτομώντας, η ΕΛΕΚΖΣ εγκαινίασε τις περιφερειακές διημερίδες σε όλες τις επαρχιακές πόλεις της χώρας οι οποίες έγιναν με τη σειρά τους επιτυχημένος θεσμός. Επίσης, καθιέρωσε την ετήσια φθινοπωρινή εκδήλωση η οποία, με το μεγάλο επιστημονικό της ενδιαφέρον, κέρδισε την αγάπη των συναδέλφων.

Δέκα χρόνια και εννέα επιτυχημένα Forum μετά, η ΕΛΕΚΖΣ μετράει περισσότερα από 1.100 ενεργά μέλη και με τη φαρέτρα γεμάτη θετική εμπειρία στοχεύει τα βέλη της προς το μέλλον.

Διοργανώνει το 10ο FORUM και το παραδίδει στα μέλη της. Εκτός από ένα επιστημονικό γεγονός με την αντίστοιχη αξία του, το FORUM αυτό θα είναι ένας Σταθμός που θα θέσει νέες βάσεις στην επιμόρφωση, από την οργάνωση μέχρι και την ουσία της.

Στη σκέψη μας ζωντανή παραμένει η παρουσία του καθηγητή Τιμολέοντα Ράλλη, του Προέδρου της ΕΛΕΚΖΣ, ενός από τους βασικότερους εμπνευστές της ίδρυσής της. Ο φίλος Τίμος θα είναι μαζί μας σε όλη τη διάρκεια και αυτής της επιστημονικής μάζωξης, σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για το μέλλον. Το επιστημονικό του στίγμα παρόν, το κενό του δυσαναπλήρωτο…

Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά αυτά τα δέκα χρόνια. Στο μυαλό μας από την αρχή είχαμε το να αποδίδουμε με τον καλύτερο τρόπο τα εφόδια που η διεθνής Κτηνιατρική οικογένεια έχει συσσωρεύσει. Φροντίσαμε μαζί σας να ανεβάσουμε την επιστημονική κατάρτιση και την επαγγελματική αυτοπεποίθηση. Διοχετεύσαμε την ανάγκη της συνεργασίας και χτίσαμε νέες σχέσεις με τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και τους πανεπιστημιακούς δασκάλους δημιουργώντας νέες θετικότατες συνεργασίες.

Συνάδελφοι και φίλοι, Σας καλούμε όλους στο 10ο επετειακό και πολυθεματικό FORUM για να κάνουμε τις επιλογές της επόμενης δεκαετίας, να ξεκινήσουμε ξανά μαζί και να γίνουμε περισσότεροι.

Έλληνες και ξένοι διακεκριμένοι εισηγητές και ομιλητές θα αναπτύξουν, σε τέσσερεις παράλληλες αίθουσες, τα πλέον ενδιαφέροντα θέματα της Κτηνιατρικής επιστήμης των ζώων συντροφιάς.

Οι εμπορικές εταιρείες, βασικοί συμπαραστάτες πάντα, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους εκθέτοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο.

Καλή επιτυχία!

Μιχάλης Χατζόπουλος
Γεν. Γραμματέας ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ
Πρόεδρος Ο.Ε.

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ

Προεδρεύων Αντιπρόεδρος
Βενιαμίν Αλμπάλας
Γεν. Γραμματέας
Μιχάλης Χατζόπουλος
Ταμίας
Λυσίμαχος Παπάζογλου
Μέλη
Στέφανος Κλαδάκης
Βενιζέλος Λεβεντογιάννης
Ιγνάτιος Λιαπής
Ερρίκος Τσιπιανίτης

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος
Μιχάλης Χατζόπουλος
Μέλη*
Βενιαμίν Αλμπάλας
Στέφανος Κλαδάκης
Βενιζέλος Λεβεντογιάννης
Ιγνάτιος Λιαπής
Λυσίμαχος Παπάζογλου
Ερρίκος Τσιπιανίτης

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος
Δημήτρης Ραπτόπουλος
Μέλη*
Iγνάτιος Λιαπής
Ματθαίος Μυλωνάκης
Εμμανουήλ Σαριδομιχελάκης

* Μέλος των Ο.Ε. και Ε.Ε. διετέλεσε και ο εκλιπών Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ Καθηγητής Τιμολέων Ράλλης

 

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

10ο Forum
2 & 3 Μαρτίου 2019
Ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (στάση μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ) Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 104 37

 

ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι τα ελληνικά. Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά σε όλες τις ομιλίες των προσκεκλημένων ξένων εισηγητών του 10ου Forum.

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ / ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ / ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Η περίληψη της εργασίας σας πρέπει να σταλεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ E-MAIL στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για τις οδηγίες υποβολής εργασιών παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών: 26 Νοεμβρίου 2018

Παράταση προθεσμίας υποβολής ελεύθερων ανακοινώσεων (posters) έως και Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10ου FORUM

Μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf το Επιστημονικό ΠρόγραμμαΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σημαντική Ενημέρωση.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το Small Group Session «Διαγνωστική Κυτταρολογία ΙΙΙ» με θέμα «Η κυτταρολογική και βιοχημική εξέταση των υγρών συλλογών στον σκύλο και στη γάτα» και ομιλητή τον Σ.Παπακωνσταντίνου, έχει ενταχθεί πλεον ως εισήγηση στο κυρίως πρόγραμμα του 10ου FORUM με ομιλήτρια την Dr.Μ.Christopher.

Νέο Small Group Session: Management

 

 

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο 10ο Forum θα ισχύσουν τρεις (3) περίοδοι προεγγραφής με αντίστοιχη οικονομική κλιμάκωση. Για διαχειριστικούς λόγους καθιερώνεται μικρή επιβάρυνση της επί τόπου (on site) εγγραφής:

Κατηγορία
Περίοδος
Eγγραφών
EARLY
έως 10/12/2018
MID
11/12/2018 έως 31/01/2019
LATE
1/2/2019 έως 25/2/2019*
ON SITE
επί τόπου
ΜΕΛΗ
90€ 110€ 130€ 150€
ΜΗ ΜΕΛΗ
130€ 150€ 170€ 190€
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 90€ 90€ 90€ 110€
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ POSTERS
(τουλάχιστον ένας από τους συγγραφείς)
90€ 90€ 90€ -
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 50€ 50€ 50€ 70€
SMALL GROUP SESSIONS (SGS)**
(μέγιστη συμμετοχή 30 άτομα)
20€ 20€ 20€ 40€

Η ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 10ο FORUM ΠΕΡΙΛΑΜΒAΝΕΙ:
Παρακολούθηση του επιστημονικού μέρους του συνεδρίου, επίσκεψη στην εμπορική έκθεση, παραλαβή συνεδριακού υλικού, χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής, προσφορά καφέ (4 διαλείμματα) και ελαφριών γευμάτων (2 διαλείμματα).

* Για να ισχύει η προεγγραφή θα πρέπει η αποστολή του δελτίου συμμετοχής και η τραπεζική πληρωμή να πραγματοποιηθούν έως τις 25/2/2019 (4 εργάσιμες ημέρες πριν το Συνέδριο).
** Προϋπόθεση συμμετοχής στα SGS είναι η εγγραφή στο Συνέδριο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ

Εγγραφή συνέδρου μπορεί να γίνει με τη συμπλήρωση και αποστολή του 10ο Forum Δελτίο ΣυμμετοχήςΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο fax 2107753460 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επί τόπου τις ημέρες διεξαγωγής του Forum στη Γραμματεία του Συνεδρίου. Για την επιβεβαίωση της εγγραφής είναι απαραίτητη η εξόφληση του συνολικού ποσού.


 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Προϋπόθεση για τη σωστή εμφάνιση και συμπλήρωση του δελτίου συμμετοχής είναι να υπάρχει εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας η τελευταία έκδοση του Adobe Reader.
Μπορείτε να κατεβάστε το Adobe Reader από εδώ

Βήμα 1: Κατεβάζετε το αρχείο του δελτίου συμμετοχής στον υπολογιστή σας είτε πατώντας δεξί click στο κουμπί/σύνδεσμο και επιλέγοντας Αποθήκευση δεσμού ως.. είτε αφού το ανοίξετε στον browser σας επιλέγοντας το εικονίδιο λήψης που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

Βήμα 2: Ανοίγετε το αρχείο στον υπολογιστή σας, συμπληρώνετε τα πεδία που σας αφορούν και τσεκάρετε τα αντίστοιχα κουτάκια.

Βήμα 3: Αποθηκεύετε το συμπληρωμένο αρχείο (save as ή αποθήκευση ως) με το όνομα σας.

Βήμα 4: Στέλνετε το δελτίο εγγραφής με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή με fax στο 210 7753460

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά μπορείτε να καλείτε στο 210 7759727 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Με απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, συμπληρώνοντας απαραίτητα τα στοιχεία του καταθέτη.
Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Δικαιούχος: Ελληνική Εταιρεία Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς
Αρ. Λογαριασμού: 5043-075434-447
ΙΒΑΝ: GR94 0172 0430 0050 4307 5434 447

Προσοχή!! Τα έξοδα εμβάσματος από άλλες τράπεζες επιβαρύνουν τον καταθέτη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής, επιστρέφεται το 50% του ποσού που έχει καταβληθεί μόνο εφόσον η ακύρωση γίνει γραπτώς έως τις 31 Ιανουαρίου 2019. Μετά την ημερομηνία αυτή η επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι σύνεδροι που επιθυμούν να διαμείνουν στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του 10ου Forum, θα πρέπει να μεριμνήσουν οι ίδιοι για την κράτησή τους, σε απευθείας επικοινωνία με το ξενοδοχείο, αναφέροντας τη συμμετοχή στο Συνέδριο.

H Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει, στα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία του ομίλου, ικανό αριθμό δωματίων με τις εξής κατηγορίες τιμών:

  • Wyndham Grand Athens (Μ.Αλεξάνδρου 2, Αθήνα)
    Μονόκλινο δωμάτιο 140€ & Δίκλινο δωμάτιο 160€
  • Wyndham Grand Residence (Αχιλλέως 2, Αθήνα)
    Μονόκλινο δωμάτιο 130€ & Δίκλινο δωμάτιο 150€
  • K29 Hotel (Αγ.Κων/νου 29, Αθήνα)
    Μονόκλινο δωμάτιο 90€ & Δίκλινο δωμάτιο 110€

(Ο φόρος διανυκτέρευσης για το μεν Wyndham Grand Athens είναι 4 ευρώ ανά δωμάτιο/ διανυκτέρευση και 0,50 ευρώ για τα άλλα δύο ξενοδοχεία.)
Οι προαναφερόμενες τιμές περιλαμβάνουν το πρωινό και όλους τους νόμιμους φόρους και ισχύουν για όσο θα υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους στο τηλ. 2168009923 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα ξενοδοχεία Wyndham Grand Athens και Wyndham Athens Residence βρίσκονται στην πλατεία Καραϊσκάκη, δίπλα στο σταθμό μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, ενώ το ξενοδοχείο Κ29 βρίσκεται σε απόσταση 300μ. από τον σταθμό μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ.

 

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10ου FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΕΛΕΚΖΣ - 10o FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣΜπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf
το ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του
10ου FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ.

 

 

 

 

10ο FORUM ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34