ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 2019 - Γνωρίστε τους Υποψηφίους

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΚΖΣ 2019

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία
28, 29 και 30 Μαρτίου 2019

Ψήφος σε κάλπη
31 Μαρτίου 2019, Γραφεία ΕΛΕΚΖΣ, 11.00-18.00
Λουΐζης Ριανκούρ 64, Πύργος Απόλλων, Κτίριο Β’, 4ος όροφος, Αμπελόκηποι, Αθήνα (Στάση ΜΕΤΡΟ Πανόρμου)

Επιστολική Ψήφος
Δεν θα υπάρξει

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Δ.Σ.)

 

Μιχάλης Ζαβλάρης

Ο Μιχάλης Ζαβλάρης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική σχολή του ΑΠΘ και δεν σταμάτησε να ασχολείται με την ιατρική των κατοικίδιων ζώων.
Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής, δημοσίευσε επιστημονικά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και συμμετείχε ως ομιλητής σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για τρία χρόνια, ήταν υπεύθυνος της προετοιμασίας υποβολής προτάσεων για προγράμματα περίθαλψης αδέσποτων ζώων και τη διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων για τα μέλη του Σ.Κ.Μ.Ζ.Μ-Θ σε συνεργασία με την επιτροπή συνεχιζόμενης εκπαίδευσης του ΑΠΘ.
Από το 2015 εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ως Clinical Director ιδιωτικής κλινικής και μετεκπαιδεύεται για να αποκτήσει το πιστοποιητικό CertAVP(SAM). Έργο του είναι η τήρηση υψηλών προτύπων φροντίδας των ασθενών, η βιώσιμη κερδοφορία της κλινικής, η διατήρηση των οικονομικών επιδόσεων, η διαχείριση των οικονομικών πόρων, η συμμόρφωση στους κώδικες δεοντολογίας, η επίλυση παραπόνων των πελατών, η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και η ομαλή ένταξη των νέων κτηνιάτρων στο εργασιακό περιβάλλον.
Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολείται με την καθοδήγηση νέων αποφοίτων σε ζητήματα επαγγελματικής καριέρας (new graduates consulting) ενώ περιστασιακά αρθρογραφεί σε διάφορα blog.
Ο Μιχάλης αγαπάει τις καλές τέχνες και τους φίλους του.

Στέφανος Κλαδάκης

Γεννήθηκα στο Ρέθυμνο, το 1971. Αποφοίτησα από τη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1995. Έκτοτε υπηρετώ ως κτηνίατρος στο Στρατό Ξηράς. Παράλληλα υποστηρίζω χειρουργικά, ως επιστημονικός συνεργάτης, ιατρεία και κλινικές μικρών ζώων.
Μετεκπαιδεύτηκα επί τριετία στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και στις ΗΠΑ. Βασικό επιστημονικό μου πεδίο είναι η γενική χειρουργική των ζώων συντροφιάς.
Συμμετέχω ενεργά σε συνέδρια και κτηνιατρικά σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ εργασίες μου έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.
Είμαι παντρεμένος και πατέρας μιας πανέμορφης κόρης!!!
Στον ελεύθερο χρόνο μου, τρέχω, παίζω μπάσκετ και παρακολουθώ φανατικά τους αγώνες του Champions League και της F1.

Λυκούργος Κωνσταντίνος Κλαμαριάς

Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπη Σχολή και εισήχθη στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1979. Μετά το πέρας των σπουδών του μετέβη στις ΗΠΑ όπου εργάστηκε σε εξειδικευμένο Κτηνιατρικό Νοσοκομείο.
Το 1989 δημιούργησε το Ιατρικό Κέντρο Μικρών Ζώων στην Αγ. Παρασκευή, Από το 2000 μετασχηματίστηκε σε Κλινική παραπομπών (KLMS Surgical Clinic) που την τρέχουσα χρονική στιγμή υποστηρίζει χειρουργικά και διαγνωστικά μεγάλο αριθμό ιατρείων της Αττικής. Παράλληλα απασχολείται στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και στη Φαρμακευτική Σχολή του Καποδιστριακού Παν. Αθηνών ως κύριος και υπεύθυνος κτηνίατρος των εκτροφών πειραματόζωων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει και σε ανθρωπιστικές αποστολές με τους Ιατρούς του Κόσμου.
Το 1994 υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του Συνδέσμου Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής (ΣΚΜΖΑ). Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό διεθνών και εθνικών συνεδρίων ως σύνεδρος, προσκεκλημένος ομιλητής και μέλος οργανωτικών επιτροπών. Έχει εκπροσωπήσει τον κλάδο του σε διεθνείς Κτηνιατρικούς (WVA,WSAVA, FECAVA, BaBSeVa) και Ζωοφιλικούς (WSPA) Οργανισμούς.
Τα πεδία εξειδίκευσής του είναι η Χειρουργική Μαλακών Μορίων (Γενική Χειρουργική), η Αναισθησιολογία, και από το 1991 η Διαχείριση Κτηνιατρικών Κλινικών (Management).

Βενιζέλος Λεβεντογιάννης

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Το 2000 αποφοίτησα από την Κτηνιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκα στο πεδίο της Ακτινολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα είμαι 45 ετών και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο κτηνιατρικό κέντρο «VET DIAGNOSIS» με αποκλειστικό ενδιαφέρον τη Διαγνωστική απεικονιστική.
Εδώ και χρόνια η συνεργασία και η επαφή με πολλούς συναδέλφους μικρών ζώων στην περιοχή της Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα, μου έχουν προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τις ανάγκες, τους προβληματισμούς και τις αξιώσεις τους καθώς και να μοιραστώ μαζί τους σκέψεις και απόψεις.
Έθεσα την υποψηφιότητά μου στην Εταιρεία, με όραμα να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη έργα που θα ανταποκρίνονται στους κοινούς στόχους και τις προσδοκίες μας.

Ιγνάτιος Λιαπής

Ο Ιγνάτιος Λιαπής αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1985 και ασκεί την Κτηνιατρική των ζώων συντροφιάς από το 1987. Το 2012 απόκτησε το Γαλλικό δίπλωμα Κτηνιατρικής Οφθαλμολογίας από την Κτηνιατρική Σχολή της Τουλούζης. Έκτοτε το κύριο επιστημονικό και επαγγελματικό του ενδιαφέρον αποτελεί η Οφθαλμολογία του σκύλου και της γάτας. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κτηνιατρικής Οφθαλμολογίας (ESVO), της Γαλλικής Εταιρείας Κτηνιάτρων Ζώων Συντροφιάς (AFVAC) καθώς και ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ). Από το 2015 ασκεί την Οφθαλμολογία των Ζώων Συντροφιάς στη Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική.

Χρήστος Μπαζιώτης

Αποφοίτησα από την ΣΣΑΣ και την Κτηνιατρική σχολή του ΑΠΘ το 1997. Μετεκπαιδεύτηκα στην Παθολογία και Χειρουργική Ζώων Συντροφιάς στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και στην Απεικονιστική Διαγνωστική στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Ως Αξιωματικός Κτηνίατρος έχω υπηρετήσει και υπηρετώ σε Κτηνιατρικά Νοσοκομεία ως υπεύθυνος εκπαίδευσης αλλά και νοσηλείας σκύλων και εξέδωσα Οδηγό Ορθής Υγιεινής Πρακτικής για εστιατόρια και Οδηγίες Πρόληψης Ζωοανθρωπονόσων και έκανα ενημερωτικές διαλέξεις για τις ζωοανθρωπονόσους.
Ήμουν υπεύθυνος οργάνωσης και εκπαιδευτής σε σεμινάρια και κλινικά φροντιστήρια υπερηχοτομογραφίας στο 26ο και 27Ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων.
Διατηρώ Ιατρείο Μικρών Ζώων στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Σεραφείμ Παπαδημητρίου

Ο Σεραφείμ Παπαδημητρίου γεννήθηκε στη Λάρισα, όπου και τελείωσε το λύκειο, είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής και της Οδοντιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και διδάκτορας της Χειρουργικής Κλινικής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας κτηνίατρος ζώων συντροφιάς στη Θεσσαλονίκη από το 1992 ως το 2000. Από το 1997 ξεκίνησε, επίσης, να εργάζεται αρχικά με σύμβαση και στη συνέχεια ως επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Από το 2007 υπηρετεί στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς του Τμήματος Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. αντιμετωπίζοντας τα οδοντιατρικά και τα περιστατικά γναθοπροσωπικής χειρουργικής στα ζώα συντροφιάς και πρόσφατα εκλέχτηκε στη βαθμίδα του καθηγητή.

Λυσίμαχος Παπάζογλου

Ο Λυσίμαχος Γ. Παπάζογλου είναι καθηγητής χειρουργικής και διευθυντής της κλινικής των ζώων συντροφιάς του Τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ασχολείται αποκλειστικά με τη χειρουργική μαλακών ιστών του σκύλου και της γάτας.

Δημήτρης Ραπτόπουλος

Ο Δημήτρης Ραπτόπουλος είναι Ομότιμος καθηγητής Κτηνιατρικής του ΑΠΘ. Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1969, και από το 1972 μέχρι το τέλος του 2011 ήταν ενεργό μέλος της με δραστηριότητες διδακτικές, ερευνητικές, κλινικής πράξης και διοικητικές. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή του στην ίδια Σχολή, και μετά από υπερδιετή μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Κτηνιατρική Σχολή του Bristol, Αγγλίας, το 1978 έλαβε το Δίπλωμα Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας (DVA), του RCVS. Εργάστηκε, επίσης, επί 18 μήνες στο Bristol, ως επισκέπτης ερευνητής και στην Κτηνιατρική Σχολή του Gainesville, στη Florida των ΗΠΑ, ως επισκέπτης επίκουρος καθηγητής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ (2003-2007), και επί σειρά ετών Διευθυντής της Κλινικής Ζώων Συντροφιάς, και του Τομέα των Κλινικών της ίδιας Σχολής. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ΑΠΘ, διετέλεσε μέλος της Συγκλήτου (2003-2007) και πολλών άλλων Μονάδων και Επιτροπών της Κτηνιατρικής Σχολής και του ΑΠΘ.
Το 1995 του αποδόθηκε ο τίτλος του «προσκεκλημένου ειδικού» (Invited Specialist) και Founding Diplomate του Ευρωπαϊκού Κολεγίου Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας και Αναλγησίας (ECVAA). Από την ίδρυση του Κολεγίου και επί 18 χρόνια περίπου, διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου (Γραμματέας, Πρόεδρος, πρώην Πρόεδρος), καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Προσόντων και Εκπαίδευσης του Κολεγίου, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ίδρυση και ανάπτυξή του. Διετέλεσε, επίσης, μέλος του ΔΣ (Αντιπρόεδρος, Πρόεδρος, πρώην Πρόεδρος, 1998-2004) του Association of Veterinary Anaesthetists (AVA). Για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στους δύο Οργανισμούς, το 2014 και το 2018 του απονεμήθηκε ο τίτλος του Honorary Member του ECVAA και του AVA, αντίστοιχα. Από το 2006 μέχρι το 2021 είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συμβουλίου του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας (WCVA). Τέλος, από τον Ιανουάριο του 2013 και μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος του European Board of Veterinary Specialisation (EBVS).

Βασιλική Σταθοπούλου

Η Βασιλική Σταθοπούλου αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 2000. Από το 2001 ασκεί την κτηνιατρική των ζώων συντροφιάς στην περιοχή των Αθηνών. Το κύριο επιστημονικό της ενδιαφέρον από το 2006 είναι η γαστρεντερολογία του σκύλου και της γάτας, καθώς και η διαγνωστική και επεμβατική ενδοσκόπηση στα ζώα συντροφιάς. Την περίοδο 2006-2011 εργάστηκε περιοδικά σε κλινικές δεύτερης γνώμης στην Ευρώπη, ενώ παρακολούθησε σεμινάρια (CPDs ) στην Κλινική Παθολογίας του Justus-Liebig University στο Giessen της Γερμανίας και στις κτηνιατρικές Σχολές του Bristol και Cambridge στην Αγγλία. Είναι κάτοχος GP Certificate in Small Animal Internal Medicine (2009) και GP Certificate in Endoscopy and Endosurgery (2010) από το European School of Veterinary Postgraduate Studies και PgCert in Small Animal Medicine (2015) από το Harper Adams University. Αποτελεί μέλος της Veterinary Endoscopy Society (VES), Comparative Gastroenterology Society (CGS) και Εuropean Society of Comperative Gastroenterology (ESCG). Είναι προσκεκλημένη ομιλήτρια σε συνέδρια και εκπαιδεύτρια κτηνιάτρων σε μεταπτυχιακά σεμινάρια ενδοσκοπήσεων.

Ευστράτιος Ερρίκος Τσιπιανίτης

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1997 και το 1999 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη χειρουργική κλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Μέχρι το 2007 ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας με τη επεμβατική χειρουργική, την ορθοπαιδική και τη νευροχειρουργική των ζώων συντροφιάς σε κλινικές της Ελλάδας και από το 2007 διατηρεί την εξειδικευμένη Χειρουργική κλινική, Vet Surgery στο Χολαργό.
Έχει εκπαιδευτεί, σε προγράμματα εξειδικευμένων τεχνικών, στην ορθοπαιδική και τη νευροχειρουργική σε Πανεπιστήμια και κέντρα του εξωτερικού (Ohio State University, North Carolina State University, SCIVAC, ESVOT, AOVET, IEWG).
Είναι μέλος της ΔΕ του Π.Κ.Σ., της ΔΕ της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ., πρόεδρος της ΔΕ της O.M.O.N. (Ομάδας Μελέτης της Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής) της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. και άλλων Ελληνικών (ιδρυτικό μέλος της ΕΚΕΟΤ, ΕΚΕ) και ξένων (ESVOT, AOVET, IEWG) Επιστημονικών Κτηνιατρικών Εταιριών.
Παρακολουθεί την εξέλιξη της ορθοπαιδικής και της νευροχειρουργικής επιστήμης και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή Κτηνιατρικά Επιστημονικά συνέδρια και Fora.

Μιχάλης Χατζόπουλος

Είμαι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ελεύθερος επαγγελματίας και δουλεύω σε δικό μου κτηνιατρείο. Είμαι ιδρυτικό μέλος της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ., μέλος της Ε.Κ.Δ.Ε., της A.V.M.A. και της A.A.H.A.
Από το 1ο έως και το 9ο Forum είμαι μέλος της εκάστοτε Οργανωτικής Επιτροπής. Στο 10ο Forum, το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα, προήδρευσα της Οργανωτικής του Επιτροπής.
Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. ήμουν υπεύθυνος του προγράμματος των περιφερειακών σεμιναρίων από το 2012 που ξεκίνησε ο θεσμός με τις Διημερίδες Καρδιολογίας έως και το 2016.
Ασχολούμαι με τα ζώα συντροφιάς κατ’ αποκλειστικότητα.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Δ.Ε.) ΤΗΣ Ο.Μ.Ο.Ν.

 

Σοφία Ζώη

Η Σοφία Ζώη γεννήθηκε στη Λάρισα το 1969.
Αποφοίτησε από το τμήμα Κτηνιατρικής του ΑΠΘ.
Εργάστηκε στη Γαλλία σαν ελεύθερος επαγγελματίας, κτηνίατρος ζώων συντροφιάς. Από το 1997 δραστηριοποιείται στην Λάρισα ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Είναι Διδάκτορας Χειρουργικής του τμήματος Κτηνιατρικής του ΠΘ.
Ασχολείται με την Ορθοπαιδική χειρουργική και την Νευροχειρουργική από το 2004 και εξακολουθεί να συμμετέχει σε εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά σεμινάρια.
Είναι μέλος της ΟΜΟΝ από την ίδρυσή της.

Νικόλαος Καραμήτσος

Απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκπαιδεύθηκε στην ορθοπαιδική μικρών ζώων ακολουθώντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Κτηνιατρική σχολη του Πανεπιστημιου του Εδιμβούργου. Έλαβε Master στην ορθοπαιδική (Royal School of Veterinary Studies, The University of Edinburgh). Από το 2003 εργάζεται στο ιατρείο του στο Χαλάνδρι, ενώ παραλληλα είναι εξωτερικός συνεργάτης σε κλινικές δεύτερης γνώμης και ιατρεία σε ότι αφορά ορθοπαιδικά περιστατικά.
Στα πλαίσια της ενασχόλησης με την ορθοπαιδική μικρών ζώων είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια/ φόρουμ της Ελληνικής Εταιρίας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς και υπήρξε μέλος της επιστημονικής επιτροπής του 2 φορουμ. Αποτελεί ιδρυτικό μέλος και είναι γραμματέας της νεοσύστατης Ομάδας Μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής που σαν σκοπό έχει να προάγει την ορθοπαιδική μικρών ζώων στην χώρα μας.
Στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά του είναι η αρθροσκόπιση και η ανάλυση κίνησης σε ζώα συντροφιάς όπου ανακοίνωσε και τις 2 πρώτες ομιλίες σε συνέδρια στην Ελλάδα στα συγκεκριμένα αντικείμενα.

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1978. Μεγάλωσα στην πανέμορφη Καλαμάτα όπου ζω και εργάζομαι άπο το 2008. Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Τσούπα επίσης κτηνίατρο.
Αποφοίτησα το 2006 από το Α.Π.Θ. Το 2008 ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές σπουδές μου στην Χειρουργική κλινική του Α.Π.Θ. με βαθμό “ΑΡΙΣΤΑ”. Συνέχισα τις σπουδές μου στην Ορθοπαιδική κλινική του πανεπιστημίου της Βιέννης και σε ιδιώτικη κλινική στο Μιλάνο. Το 2019 ολοκληρώνω τις σπουδές μου για το “Certificate in Orthopaedics” στο πανεπιστήμιο του Λουξεμβούργου.Έχω συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων πρακτικών και θεωρητικών στο εξωτερικό και στην Ελλάδα στον τομέα της χειρουργικής. Στόχος μου είναι μια συσπειρωμένη ΟΜΟΝ κοντά στα Ευρωπαικά πρότυπα αλλά πρωτίστως δίπλα σε κάθε Έλληνα κτηνίατρο.
RCVS(UK), ΕSVOT , AOVET, OMON

Σωτήριος Μπάγιας

Μετά την αποφοίτησή μου απ´ το Ζάννειο Λύκειο του Πειραιά , εισήχθη στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης ,απ´ όπου αποφοίτησα το 1994. Ολοκλήρωσα το πρόγραμμα μετεκπαίδευσής μου στην μονάδα Χειρουργικής & Μαιευτικής στην Κλινική Ζώων Συντροφιάς στην Κτηνιατρική του ΑΠΘ το 2007. Είμαι τελειόφοιτος του Certificate of Soft Tissue Surgery ( Cert.SAS ) απ´ το University of Luxembourg της ESAVS ( European School for Advanced Veterinary Studies ).
Έχω μετεκπαιδευτεί σε εξελιγμένες χειρουργικές τεχνικές σε Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια ( VetMedUni Vienna , Universitat Autonoma de Barcelona )και σε Ευρωπαϊκές Κτηνιατρικές Κλινικές καθώς και μετεκπαιδευτικά κέντρα (Palazzo Trecchi Cremona Ιταλία , Referral Animal Hospital Stromsholm Σουηδία , Davos Congress Center Ελβετία , Central Vet Clinic Sofia Βουλγαρία, Animalcare Veterinary Center Nicosia Κύπρο ).
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας κι ιδρυτής του Κτηνιατρικού Κέντρου Cura-Animalis στην Αθήνα.
Είμαι ιδρυτικό μέλος της ΟΜΟΝ ,μέλος της ΕΛΕΚΖΣ, ΕΚΕ ,ΣΚΜΖΑ καθώς και μέλος ξένων επιστημονικών εταιρειών AOVET , ESVOT.
Παρακολουθώ και συμμετέχω σε Ελληνικά και διεθνή Κτηνιατρικά επιστημονικά συνέδρια ως ομιλητής κι εκπαιδευτής κι έχω διατελέσει πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής της 1ης Διημερίδας Γονάτου στο ΙΙΒΕΑΑ στην Αθήνα ,το 2017.
Τέλος, έχω ολοκληρώσει σπουδές στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας καθώς και στην διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πιστεύω στην διαρκή ενημέρωση και μετεκπαίδευση καθώς και στην συνεργασία με στόχο την βέλτιστη παροχή της Κτηνιατρικής Επιστήμης.

Ευστράτιος Ερρίκος Τσιπιανίτης

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. το 1997 και το 1999 ολοκλήρωσε το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στη χειρουργική κλινική της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Μέχρι το 2007 ασχολήθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας με τη επεμβατική χειρουργική, την ορθοπαιδική και τη νευροχειρουργική των ζώων συντροφιάς σε κλινικές της Ελλάδας και από το 2007 διατηρεί την εξειδικευμένη Χειρουργική κλινική, Vet Surgery στο Χολαργό.
Έχει εκπαιδευτεί, σε προγράμματα εξειδικευμένων τεχνικών, στην ορθοπαιδική και τη νευροχειρουργική σε Πανεπιστήμια και κέντρα του εξωτερικού (Ohio State University, North Carolina State University, SCIVAC, ESVOT, AOVET, IEWG).
Είναι μέλος της ΔΕ του Π.Κ.Σ., της ΔΕ της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ., πρόεδρος της ΔΕ της O.M.O.N. (Ομάδας Μελέτης της Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής) της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. και άλλων Ελληνικών (ιδρυτικό μέλος της ΕΚΕΟΤ, ΕΚΕ) και ξένων (ESVOT, AOVET, IEWG) Επιστημονικών Κτηνιατρικών Εταιριών.
Παρακολουθεί την εξέλιξη της ορθοπαιδικής και της νευροχειρουργικής επιστήμης και συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή Κτηνιατρικά Επιστημονικά συνέδρια και Fora.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

Μιλτιάδης Σβανιάς

Ονομάζομαι Σβανιάς Μιλτιάδης και αποφοίτησα από την κτηνιατρική σχολή του ΑΠΘ. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο ιατρείο μου στη Πετρούπολη Αττικής από το 1996 με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην δερματολογία. Είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά, την Πένυ που είναι φοιτήτρια στην κτηνιατρική και τον Κρίτωνα που είναι μαθητής στην τρίτη λυκείου.

Μανώλης Σουρανάκης

Ο Μανώλης Σουρανάκης είναι πτυχιούχος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και ασκεί το επάγγελμα του κτηνιάτρου στο Ηράκλειο Κρήτης από το 1980 στον τομέα των μικρών ζώων.
Έχει δημοσιεύσει άρθρα κτηνιατρικού, φιλοζωικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.
Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έχει διατελέσει μέλος οργανωτικών επιτροπών σε αυτά.
Υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος του παραρτήματος Κρήτης του ΠΚΣ και αντιπρόεδρος της ΔΕ του ΠΚΣ.
Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΔΕ του κλάδου ζώων συντροφιάς της ΕΚΕ και ιδρυτικό μέλος της ΕΛΕΚΖΣ και μέλος του πρώτου Διοικητικού της Συμβουλίου.
Ιδρυτικό μέλος της εταιρείας ΒΙΟΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. που ασχολείται με την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων και της εταιρείας ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., εταιρεία παροχής κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Αρχαιρεσίες ΕΛΕΚΖΣ 2019

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34