Συνεργασία ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. με Improve International

Γράφτηκε από τον/την ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. στις .

logo improve international

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς της για τη διαρκή μεταπτυχιακή εκπαίδευση των Ελλήνων κτηνιάτρων ζώων συντροφιάς, ανακοινώνει την συνεργασία της με την Improve International.

Η Improve International, ο μεγαλύτερος πάροχος εκπαιδευτικών σεμιναρίων στον κόσμο σε κτηνιάτρους, επέλεξε την Κύπρο ως τον επόμενο προορισμό της για τη παροχή των υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών προγραμμάτων της.

Ήδη από το 2017 οργανώνεται η έναρξη δύο προγραμμάτων στη Κύπρο, Small Animal Medicine (20 modules) και Small Animal Surgery (22 modules). Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.improveinternational.com/cy/index.php

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας, η Improve International προσφέρει στα μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ, για την εγγραφή τους σε ένα από τα παραπάνω εκπαιδευτικά προγράμματα:

  • Δωρεάν πρόσβαση σε ένα onlinemodule, από ομιλητές παγκοσμίου φήμης. Επωφεληθείτε κάνοντας την εγγραφή σας στο σύνδεσμο http://www.improveinternational.com/cy/bitesize/bitz_enrll.php και
  • Εκπτωτικό κουπόνι αξίας 150 ευρώ, με χρήση του κωδικού promohcavs

Μοναδική προϋπόθεση για να εκμεταλλευτείτε την προσφορά, είναι το μέλος της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ να είναι οικονομικά τακτοποιημένο.

 

Με τιμή,

 Το ΔΣ της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34