Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar)

Βλέποντας μέσα από σκιές. Ακτινολογία θώρακος σκύλου και γάτας

Ομιλητής: Παναγιώτης Μάντης, DVM, DipEVCDI, FHEA, MRCVS

web aktinologia

Περιγραφή

Το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο αφορά την αναγνώριση της φυσιολογικής ανατομίας του θώρακα και το βασικό τρόπο ανάγνωσης ακτινογραφιών. Θα συζητηθούν με παραδείγματα, η αναγνώριση και ερμηνεία των πνευμονικών προτύπων καθώς και ανωμαλίες του μεσοπνευμονίου και της πλευριτικής κοιλότητας.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα:

  • Αναγνωρίζουν τη φυσιολογική ακτινολογική ανατομία του θώρακα
  • Καταλάβουν τον τρόπο που διαβάζουμε μια ακτινογραφία
  • Μπορούν να αναγνωρίσουν τα πνευμονικά πρότυπα, τη χρήση τους και τους περιορισμούς τους
  • Εξοικειωθούν με συχνές ανωμαλίες του μεσοπνευμόνιου και της πλευριτικής κοιλότητας

«ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ»

Πότε:

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 - Ώρα: 21.00 - 23.00

Κόστος:

έως 10/6: Μέλη 20€ - Μη Μέλη 40€
από 11/6: Μέλη 30€ - Μη Μέλη 50€

Εγγραφή:

Η παρακολούθηση του Διαδικτυακού Σεμιναρίου (Webinar) μπορεί να κατοχυρωθεί ηλεκτρονικά χρησιμοποιώντας την Νέα Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Πληρωμών της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ

ΕΓΓΡΑΦΗ στο WEBINAR

Λήξη Εγγραφών : 24 Ιουνίου 2019

web mantis

Βιογραφικό

Ο Παναγιώτης Μάντης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη Απεικονιστική Διαγνωστική στο Royal Veterinary College του Λονδίνου. Έχει εργαστεί σε κλινικές πρώτης γνώμης, κλινικές παραπομπών καθώς και για ένα χρόνο στο Swedish Agricultural University στην Ουψάλα. Το 2000 επέστρεψε στο RVC όπου και παρέμεινε ως Senior Lecturer in Radiology έως το Μάϊο του 2017 οπότε και μετακόμισε στη κλινική Dick White Referrals όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα, ως επιμελητής ακτινολόγος. Ο Παναγιώτης είναι European and RCVS Specialist in Veterinary Diagnostic Imaging καθώς και Fellow of the Higher Education Academy. Είναι συγγραφέας πολλών εργασιών, ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια διαρκούς εκπαίδευσης (CPD) στην ακτινολογία, υπερηχοτομογραφία, αξονική και μαγνητική τομογραφία των μικρών ζώων. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Practical small animal ultrasonography. Abdomen».

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727   Fax: 2107753460

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34