Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar)

Αναισθησία για την άγρια γάτα

Αναισθησία για την άγρια γάτα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο του διαρκούς προγράμματος μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των κτηνιάτρων των ζώων συντροφιάς, η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. σε συνεργασία και με την αποκλειστική χορηγία της ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Vet Academy και της Elanco, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στις 9:00 το βράδυ με θέμα:

Αναισθησία για την άγρια γάτα

Ομιλητής:
Γιώργος Καζάκος
Κτηνίατρος, Αναπληρωτής Καθηγητής,
Τμήμα Κτηνιατρικής ΑΠΘ

Περιγραφή του webinar:

Σε όλους μας έχει τύχει να διαχειριστούμε στα ιατρεία μας ή τις κλινικές μας, γάτες οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμες ή μερικές φορές και για διάφορους λόγους ακόμα και επιθετικές. Όλοι μας επίσης έχουμε κληθεί να χορηγήσουμε αναισθησία σε μια τέτοια γάτα για κάποιο λόγο.

Στο σεμινάριο θα περιγραφεί πως μπορούμε να διαχειριστούμε αναισθησιολογικά έναν τέτοιο ασθενή, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, τόσο για εκείνον όσο και για εμάς, τους κτηνιάτρους ως επαγγελματίες υγείας.

Θα αναλυθεί η χορήγηση αναισθησίας σε υγιείς γάτες καθώς και σε γάτες με προϋπάρχουσα νόσο (χρόνια νεφρική νόσος, βρογχική νόσος, υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια κλπ).

Τέλος θα συζητηθεί η σταθεροποίηση και χορήγηση αναισθησίας σε γάτες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση (έμφραξη κατώτερου ουροποιητικού, αναπνευστική δυσχέρεια, οξεία κοιλία κλπ).

«ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ»

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020
ΩΡΑ: 21.00

Με την αποκλειστική χορηγία του προγράμματος

Χελαφαρμ - Vet Academy

Εγγραφή:

Η παρακολούθηση του webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.
(τακτοποιημένη συνδρομή έτους 2020)

Είστε μέλος? Συνδεθείτε για να έχετε την δυνατότητα εγγραφής στο Webinar.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

Δεν είστε μέλος? Εγγραφείτε ή ανανεώστε την συνδρομή σας Online

ONLINE SHOP

Γιώργος Καζάκος

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Καζάκος αποφοίτησε από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1996, όπου και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αποκτώντας τον τίτλο του διδάκτορα Κτηνιατρικής με βαθμό «Άριστα» το 2005. Στη διάρκεια των μεταπτυχιακών του σπουδών συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της Μονάδας Αναισθησιολογίας, Εντατικής Θεραπείας και Χειρουργικής.Το 2006 εκλέχθηκε λέκτορας, το 2012 επίκουρος καθηγητής και το 2017 αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας με γνωστικό αντικείμενο «Κτηνιατρική Χειρουργική καιΑναισθησιολογία -Εντατική Θεραπεία». Τα κλινικά, ερευνητικά και εκπαιδευτικά ενδιαφέροντά του αφορούν στα επιστημονικά πεδία της Χειρουργικής του Νευρικού Συστήματος, της Αναισθησιολογίας και Αναλγησίας και της Επείγουσας και Εντατικής Θεραπείας των Ζώων Συντροφιάς.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34