Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar)

Διαγνωστική Απεικόνιση: «Τα περιστατικά»

Διαγνωστική Απεικόνιση: «Τα περιστατικά»

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο του διαρκούς προγράμματος μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των κτηνιάτρων των ζώων συντροφιάς, η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. σε συνεργασία και με την αποκλειστική χορηγία της ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Vet Academy, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 στις 11:30 το πρωί με θέμα:

Διαγνωστική Απεικόνιση
«Τα περιστατικά»

Ομιλητές:

Παναγιώτης Μάντης,
DVM, Dip.ECVDI, FHEA, FRCVS,
EBVS® European Specialist in Veterinary Diagnostic Imaging

Ιωάννης Πανόπουλος,
DVM, PhD, Dip.ECVDI,
EBVS® European Specialist in Veterinary Diagnostic Imaging

Περιγραφή

Το διαδικτυακό αυτό σεμινάριο θα είναι διαδραστικό. Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν ανεξάρτητα περιστατικά διαγνωστικής απεικόνισης, στα οποία οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που θα τεθούν.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν:

  • Εξοικειωθεί με την απεικόνιση συνήθων πνευμονικών αλλοιώσεων στο σκύλο και τη γάτα.
  • Κατανοήσει τα βασικά απεικονιστικά ευρήματα που θα τους βοηθήσουν να διαφοροποιήσουν συνήθεις πνευμονικές αλλοιώσεις στο σκύλο και τη γάτα.
  • Κατανοήσει τα ευρήματα που βοηθούν στην αναγνώριση της προέλευσης μιας περιτοναϊκής ή οπισθοπεριτοναϊκής μάζας.
  • Εξοικειωθεί με τα ακτινολογικά ευρήματα που υποδεικνύουν γαστρεντερική έμφραξη.

«ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ»

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021
ΩΡΑ: 11.30 - 14.00
Διάρκεια: 2,5 ώρες

Με την αποκλειστική χορηγία του προγράμματος

Χελαφαρμ - Vet Academy

Εγγραφή:

Η παρακολούθηση του webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.
(τακτοποιημένη συνδρομή έτους 2021)

Είστε μέλος; Συνδεθείτε για να έχετε την δυνατότητα εγγραφής στο Webinar.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

Δεν είστε μέλος; Εγγραφείτε ή ανανεώστε την συνδρομή σας Online

ONLINE SHOP

Βιογραφικά

Παναγιώτης Μάντης, DVM, Dip.ECVDI, FHEA, FRCVS

Παναγιώτης Μάντης

Ο Παναγιώτης Μάντης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στη Απεικονιστική Διαγνωστική στο Royal Veterinary College του Λονδίνου. Έχει εργαστεί σε κλινικές πρώτης γνώμης, κλινικές παραπομπών καθώς και για ένα χρόνο στο Swedish Agricultural University στην Ουψάλα. Το 2000 επέστρεψε στο RVC όπου και παρέμεινε ως Senior Lecturer in Radiology έως το Μάϊο του 2017 οπότε και μετακόμισε στη κλινική Dick White Referrals όπου και εργάζεται μέχρι σήμερα, ως επιμελητής ακτινολόγος. Ο Παναγιώτης είναι European and RCVS Specialist in Veterinary Diagnostic Imaging καθώς και Fellow of the Higher Education Academy. Είναι συγγραφέας πολλών εργασιών, ομιλητής και εκπαιδευτής σε σεμινάρια διαρκούς εκπαίδευσης (CPD) στην ακτινολογία, υπερηχοτομογραφία, αξονική και μαγνητική τομογραφία των μικρών ζώων. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Practical small animal ultrasonography. Abdomen»

Ιωάννης Πανόπουλος, DVM, PhD, Dip.ECVDI

Ιωάννης Πανόπουλος

Ο Ιωάννης αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του πανεπιστημίου της Θεσσαλίας το 2007. Το 2010 ολοκλήρωσε διετές πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στην απεικονιστική των ζών συντροφιάς στο πανεπιστήμιο της Bologna, Ιταλία. Το 2010 ξεκίνησε την διδακτορική διατριβή στο τμήμα της ακτινοδιαγνωστικής στο πανεπιστήμιο της Bologna.Το 2011 επισκέφτηκε για βραχεία εκπαίδευση το τμήμα της ακτινοδιαγνωστικής του πανεπιστημίου του Montreal, Καναδά. Το 2013 υποστήριξε την διδακτορική διατριβή του με θέμα την ανατομική μελέτη των ανατομικών στοιχείων της θωρακικής κοιλότητας της γάτας με αξονική αγγειογραφία. Από το 2011 εργάζεται στο ακτινοδιαγνωστικό κέντρο Alphavet όπου από το 2018 έχει ιδρύσει θέσεις μετεκπαίδευσης. Το 2016 ξεκίνησε περαιτέρω μετεκπαίδευση στην ακτινοδιαγνωστική ως εκπαιδευόμενος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ακτινοδιαγνωστικής (ECVDI). Παράλληλα με την μετεκπαίδευση εργάζεται στην κτηνιατρική κλινική Instituto Veterinario di Novara στην Ιταλία. To 2020 με επιτυχία ολοκλήρωσε την εκπαίδευση και τις εξετάσεις του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ακτινοδιαγνωστικής (ECVDI) και ορκίστηκε ως Διπλωματούχος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ακτινοδιαγνωστικής (Dip.ECVDI). Από το 2020 αναγνωρίστηκε ως εξειδικευμένος ακτινολόγος και αποτελεί μέλος του EBVS. Συμμετέχει σαν ερευνητής και ομιλητής σε πολλά επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα και συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34