Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar)

Οφθαλμολογία:
Η οφθαλμολογική εξέταση. Για να διαγνώσω πρέπει να εξετάσω σωστά!

Η οφθαλμολογική εξέταση. Για να διαγνώσω πρέπει να εξετάσω σωστά!

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο του διαρκούς προγράμματος μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των κτηνιάτρων των ζώων συντροφιάς, η ΕΛΕΚΖΣ σε συνεργασία και με την αποκλειστική χορηγία της ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Vet Academy, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 στις 21:00 με θέμα:

Οφθαλμολογία
Η οφθαλμολογική εξέταση.
Για να διαγνώσω πρέπει να εξετάσω σωστά!

Ομιλητής:
Ιγνάτιος Λιαπής

DVM, C.E.S d’ Ophtalmologie, ENV Toulouse, Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική, Αθήνα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η λανθασμένη διαγνωστική προσέγγιση των οφθαλμολογικών περιστατικών οφείλεται συχνά στη λανθασμένη εξεταστική προσέγγισή τους. Στο webinar θα παρουσιαστεί μια εξεταστική μεθοδολογία που μπορεί να εφαρμοστεί από όλους τους συναδέλφους, που δεν απαιτεί ιδιαίτερο εξοπλισμό και που μπορεί να δώσει διάγνωση στο μεγαλύτερο ποσοστό των οφθαλμολογικών περιστατικών.
Εφαρμόζοντας 7 απλά βήματα μπορούμε να διαγνώσουμε το 70% των οφθαλμολογικών περιστατικών και να προσανατολιστούμε στη διάγνωση για το υπόλοιπο 30%.
Το webinar θα υποστηριχθεί με πλούσιο υλικό από το αρχείο του ομιλητή.
Μη το χάσετε…με τίποτα όμως…

«ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ»

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
ΩΡΑ: 21:00

Με την αποκλειστική χορηγία του προγράμματος

Χελαφαρμ - Vet Academy

Εγγραφή:

Η παρακολούθηση του webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.
(τακτοποιημένη συνδρομή έτους 2021)

Είστε μέλος; Συνδεθείτε για να έχετε την δυνατότητα εγγραφής στο Webinar.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

Δεν είστε μέλος; Εγγραφείτε ή ανανεώστε την συνδρομή σας Online

ONLINE SHOP

Βιογραφικό

Ιγνάτιος Λιαπής,
DVM, C.E.S d’ Ophtalmologie, ENV Toulouse, Πλακεντία Κτηνιατρική Κλινική, Αθήνα

Ιγνάτιος Λιαπής

Ο Ιγνάτιος Λιαπής αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1985 και ασκεί την Κτηνιατρική των ζώων συντροφιάς από το 1987.
Το 1990 δημιούργησε την Κτηνιατρική Κλινική 2ης γνώμης με την επωνυμία CliniqueVétérinaire με ειδίκευση τη χειρουργική των μαλακών μορίων, την υπερηχοτομογραφία (πρώτη εγκατάσταση υπερηχοτομογράφου για τα ζώα συντροφιάς στην Ελλάδα – 1993 –), την γαστρεντερολογία, τις ενδοσκοπήσεις (πρώτη – εκτός πανεπιστημίου – εγκατάσταση εύκαμπτων ενδοσκοπίων στην Ελλάδα – 1994 –) και την οφθαλμολογία.
Το 2012 απόκτησε τo Γαλλικό δίπλωμα Κτηνιατρικής Οφθαλμολογίας από την Κτηνιατρική Σχολή της Τουλούζης. Έκτοτε το κύριο επιστημονικό και επαγγελματικό του ενδιαφέρον αποτελεί η Οφθαλμολογία του σκύλου και της γάτας. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι προσκεκλημένος ομιλητής σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κτηνιατρικής Οφθαλμολογίας (ESVO), της Γαλλικής Εταιρείας Κτηνιάτρων Ζώων Συντροφιάς (AFVAC) και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛΕΚΖΣ).

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34