Διαδικτυακό σεμινάριο (webinar)

Χειρουργική Μαλακών Ιστών
Οι στειρώσεις και οι …επιπλοκές τους

Αναισθησία για την άγρια γάτα

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο του διαρκούς προγράμματος μεταπτυχιακής εκπαίδευσης των κτηνιάτρων των ζώων συντροφιάς, η ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ. σε συνεργασία και με την αποκλειστική χορηγία της ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Vet Academy και της Elanco, διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο (webinar), την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 στις 9:00 το βράδυ με θέμα:

Χειρουργική Μαλακών Ιστών
Οι στειρώσεις και οι …επιπλοκές τους

Ομιλητής:
Στέφανος Κλαδάκης
Στρατιωτικός Κτηνίατρος, Γ’ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο,
Πρόεδρος ΔΣ Ελληνικής Εταιρείας Κτηνιατρικής Ζώων Συντροφιάς (ΕΛΕΚΖΣ)

Περιγραφή του webinar:

Οι στειρώσεις αποτελούν τις συχνότερες χειρουργικές επεμβάσεις που διενεργεί ένας κτηνίατρος σε ένα ιατρείο ή μια κλινική ζώων συντροφιάς.

Όπως κάθε χειρουργική επέμβαση, έτσι και αυτές είναι πιθανό να έχουν επιπλοκές. Οι διεγχειρητικές αιμορραγίες, οι μετεγχειρητικές κήλες,η ελλιπής αφαίρεση των ωοθηκών, ξένα σώματα «ξεχασμένα» στην κοιλιακή κοιλότητα και οι ορμονικές μεταβολές είναι μερικές από αυτές.

Σκοπός του webinar είναι να συζητήσουμε για τις συχνότερες επιπλοκές και να προτείνουμε τρόπους για τον περιορισμό τους ή την αποφυγή τους.

«ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ»

Ημερομηνία Διεξαγωγής:

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020
ΩΡΑ: 21.00

Με την αποκλειστική χορηγία του προγράμματος

Χελαφαρμ - Vet Academy

Εγγραφή:

Η παρακολούθηση του webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ για τα ενεργά μέλη της ΕΛ.Ε.Κ.Ζ.Σ.
(τακτοποιημένη συνδρομή έτους 2020)

Είστε μέλος? Συνδεθείτε για να έχετε την δυνατότητα εγγραφής στο Webinar.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

Δεν είστε μέλος? Εγγραφείτε ή ανανεώστε την συνδρομή σας Online

ONLINE SHOP

Στέφανος Κλαδάκης

Βιογραφικό

Ο Στέφανος είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). Έχει μετεκπαιδευτεί στη Χειρουργική των Ζώων Συντροφιάς στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Έχει διατελέσει Διευθυντής Κτηνιατρικών Κλινικών σε τρία Στρατιωτικά Κτηνιατρικά Κέντρα και Νοσοκομεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πρότυπου Ιατρείου Ζώων (www.animalsurgery.gr) ενώ παράλληλα συνεργάζεται και υποστηρίζει χειρουργικά, ιατρεία και κλινικές μικρών ζώων στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει δημοσιεύσει 48 εργασίες σε επιστημονικά περιοδικά και πλήρη πρακτικά συνεδρίων ενώ ύστερα από πρόσκληση, έχει παρουσιάσει διαλέξεις και έχει συμμετάσχει ως εκπαιδευτής σε 35 επιστημονικές εκδηλώσεις (συνέδρια, ημερίδες, πρακτικά σεμινάρια και webinars) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει μέλος οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών συνεδρίων ενώ είναι ενεργό μέλος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών. Έχει ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό και την τεχνολογία και είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34