Αρχαιρεσίες 2022 - Πρόσκληση Υποψηφιοτήτων

Αρχαιρεσίες 2022

 

Αθήνα 1 Δεκεμβρίου 2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Συμπληρώνονται σε λίγο τρία χρόνια θητείας του 4ου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΚΖΣ. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του επόμενου ΔΣ της Εταιρείας μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας, οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να την υποβάλλουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μας, μέχρι και το έτος 2021.

Στο Έντυπο Δήλωσης Υποψηφιότητας μπορείτε να σημειώσετε αν επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή (ΕΕ) της ΕΛΕΚΖΣ. Η δήλωση υποψηφιότητας θα πρέπει να σταλεί υπογεγραμμένη στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021.

Διευκρινίζεται επιπλέον ότι, σύμφωνα με το καταστατικό μας (Άρθρο 19), παράλληλα με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου ΔΣ της Εταιρείας μας, θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών της τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ) της ομάδας μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (ΟΜΟΝ). Έτσι, στη δήλωση υποψηφιότητας που θα αποστείλετε, μπορείτε να δηλώσετε αν επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι και για τη ΔΕ της ΟΜΟΝ (εφόσον είστε μέλος της).

Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ καλεί όσα μέλη της Εταιρείας μας το επιθυμούν, να υποβάλλουν υποψηφιότητα και να διεκδικήσουν την εκλογή τους στο επόμενο ΔΣ συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση των στόχων της που είναι η διαρκής μεταπτυχιακή εκπαίδευση των κτηνιάτρων που ασχολούνται με την Ιατρική των Ζώων Συντροφιάς.

 

Κατεβάστε και συμπληρώστε το Έντυπο Δήλωσης Υποψηφιότητας

 

Για το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ

Στέφανος Κλαδάκης
Πρόεδρος
Βενιζέλος Λεβεντογιάννης
Γενικός Γραμματέας

 

 

FOR THE MEMBERS

 
Αλλαγή γλώσσας σε  

CONTACT US

64 Louizis Riankour str. - Apollo Tower
Ambelokipoi - 115 23 Athens

MB 0008 phone2107759727  Mob.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Contact Monday - Friday 10.00-16.00

MB 0003 mail2This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Visa  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34