Αρχαιρεσίες 2022 - Πρόσκληση Υποψηφιοτήτων

Αρχαιρεσίες 2022

 

Αθήνα 1 Δεκεμβρίου 2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Συμπληρώνονται σε λίγο τρία χρόνια θητείας του 4ου εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΚΖΣ. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του επόμενου ΔΣ της Εταιρείας μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας, οι συνάδελφοι που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να την υποβάλλουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μας, μέχρι και το έτος 2021.

Στο Έντυπο Δήλωσης Υποψηφιότητας μπορείτε να σημειώσετε αν επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο (ΔΣ) ή για την Εξελεγκτική Επιτροπή (ΕΕ) της ΕΛΕΚΖΣ. Η δήλωση υποψηφιότητας θα πρέπει να σταλεί υπογεγραμμένη στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021.

Διευκρινίζεται επιπλέον ότι, σύμφωνα με το καταστατικό μας (Άρθρο 19), παράλληλα με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών του νέου ΔΣ της Εταιρείας μας, θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των μελών της τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ) της ομάδας μελέτης Ορθοπαιδικής και Νευροχειρουργικής (ΟΜΟΝ). Έτσι, στη δήλωση υποψηφιότητας που θα αποστείλετε, μπορείτε να δηλώσετε αν επιθυμείτε να είστε υποψήφιοι και για τη ΔΕ της ΟΜΟΝ (εφόσον είστε μέλος της).

Το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ καλεί όσα μέλη της Εταιρείας μας το επιθυμούν, να υποβάλλουν υποψηφιότητα και να διεκδικήσουν την εκλογή τους στο επόμενο ΔΣ συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση των στόχων της που είναι η διαρκής μεταπτυχιακή εκπαίδευση των κτηνιάτρων που ασχολούνται με την Ιατρική των Ζώων Συντροφιάς.

 

Κατεβάστε και συμπληρώστε το Έντυπο Δήλωσης Υποψηφιότητας

 

Για το ΔΣ της ΕΛΕΚΖΣ

Στέφανος Κλαδάκης
Πρόεδρος
Βενιζέλος Λεβεντογιάννης
Γενικός Γραμματέας

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λουίζης Ριανκούρ 64 - Πύργος Απόλλων
Αμπελόκηποι - 115 23 Αθήνα

MB 0008 phone2107759727  Κιν.: 6945 311054 (WhatsApp & Viber)
 Επικοινωνία Δευτέρα - Παρασκευή 10.00-16.00

MB 0003 mail2Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


  Mastercard  Maestro           vbv    sc 62x34